telefon lotus hr

Echipa Lotus HR

Lotus HR are în prim plan recrutarea de bone, menajere şi personal îngrijire vârstnici, prin crearea de relaţiil solide, bazate pe încredere reciprocă, atât cu candidaţii, cât şi cu angajatorii.
Echipa noastră are o vastă experienţă în domeniul resurselor umane. Respectul şi empatia faţă de oameni reprezintă punctul de plecare în înţelegerea nevoilor dumneavostră.
Ceea ce facem în fiecare zi contează cu adevărat şi ajută la îmbunătăţirea vieţii oamenilor, drept urmare suntem flexibili, dinamici, responsabili şi dornici să venim cu soluţii viabile la cerinţele dumneavoastră.

Florentina Florea – Psiholog coordonator

Poza-17

„Munca mea presupune un matching perfect. Caut cei mai buni candidați dedicați domeniului pentru care optează, îi descopăr și îi prezint angajatorilor. Provocarea cea mai mare este aceea a compatibilității dintre cele două părți, a deciziei lor de a lucra împreună.”

Sunt psiholog organizaţional şi psihoterapeut, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu o experienţă de peste 6 ani în recrutarea personalului casnic. Am întâlnit numeroase familii de-a lungul timpului şi am realizat cât de importantă este înțelegerea nevoilor fiecărei părți. Tocmai de aceea, în cadrul agenţiei, profesionalismul nostru se defineşte prin rezultate. Astfel asigurăm o perfectă mediere între angajatori și candidați, ţinând cont de personalitatea și cerinţele fiecăruia, cât şi de diferenţele culturale, pentru a stabili relaţii de durată.

Principiile Lotus HR

Misiunea noastră este să sprijinim dezvoltarea de parteneriate solide, să înţelegem nevoile clienţilor noştri şi să îi ajutăm la îmbunătăţirea calităţii vieţii oferind servicii de mediere şi consultanţă transparente.
Viziunea noastră este să devenim o agenţie de referinţă în domeniul recrutării de personal, unde clienţii noştrii, angajatori şi candidaţi, să găsească un mediu de dezvoltare prielnic.

Valorile noastre

Responsabilitate – Ne adresăm clienţilor noştri cu responsabilitate privind rolul de intermediere pe care îl avem.
Pasiune –Suntem pasionaţi de ceea ce facem şi o demonstrăm prin entuziasmul şi rezultatele noastre. Ne preocupăm să ne îmbunătăţim mereu munca, pentru a oferi servicii de calitate.
Iubire – Iubim oamenii, ştim să îi ascultăm, le înţelegem nevoile. Dezvoltăm relaţii constructive cu clienţii noştrii şi ne mândrim cu recomandările primite.

Responsabilitate, pasiune şi iubire

responsabilitate
pasiune-lotushr
LotusHR-Iubim-oamenii-si-construim-arteneriate-solide
Call Now Button0749.496.730