telefon lotus hr

Despre noi

Lotus HR are în prim plan recrutarea de bone, menajere şi personal îngrijire vârstnici, prin crearea de relaţii solide, bazate pe încredere reciprocă, atât cu candidaţii, cât şi cu angajatorii.

Echipa noastră are o vastă experienţă în domeniul resurselor umane. Respectul şi empatia faţă de oameni reprezintă punctul de plecare în înţelegerea nevoilor tale.

Ceea ce facem în fiecare zi contează cu adevărat şi ajută la îmbunătăţirea vieţii oamenilor, drept urmare suntem flexibili, dinamici, responsabili şi dornici să venim cu soluţii viabile la cerinţele tale.

Echipa Lotus HR

Florentina Florea

Fondator Lotus HR, psiholog organizațional, psihoterapeut, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, formator și consilier dezvoltare personală, cu o experienţă de peste 8 ani în recrutarea bonelor și personal pentru companii

În cadrul companiei, conduc procesul de recrutare și selecție candidați, asigurându-mă că "omul potrivit se află în locul potrivit".

Zi de zi, caut cei mai buni candidați dedicați domeniului pentru care optează, descopăr angajatorii potriviți și creez un matching între nevoile angajatorilor și serviciile oferite de către candidați.

Anticipez succesul și compatibilitatea celor două părți, iar provocarea cea mai mare ramâne momentul întâlnirii părților, a deciziei lor de a lucra împreună.

De-a lungul timpului, am întâlnit numeroase familii şi am realizat cât de importantă este înțelegerea nevoilor fiecărei părți. Tocmai de aceea, în cadrul Lotus HR, profesionalismul nostru se defineşte prin rezultate. Astfel, asigurăm o perfectă mediere între angajatori și candidați, ţinând cont de personalitatea și cerinţele fiecăruia, pentru a stabili relaţii profesionale de durată.

P.S.: Mereu pune ceva bun la cale :). Face performanță în recrutare care se masoara în B U C U R I E, atât pentru clienți, cât și pentru candidați.

Bianca Mihaela Lupan

Recruiter

Atitudinea pozitivă, obiectivitatea și curiozitatea reprezintă o mica parte dintre calitățile cu ajutorul cărora Bianca se ocupa de procesul de recrutare și preselecția/selecția candidaților.

Identificând valoarea și potențialul fiecărui candidat, Bianca face ca oamenii buni să fie ușor de găsit printr-o analiză a competențelor profesionale și personale ale acestora. În cadrul procesului de recrutare, colega noastra ține cont de profilul candidatului stabilind corect aptitudinile și calitățile necesare postului, pentru a verifica compatibilitatea candidatului cu jobul solicitat.

P.S.: Ajunge prima la birou pregatită pentru o nouă zi și își păstrează entuziasmul până la finalul zilei :).

Mihai Palan

Project Partener & IT Consultant

Seriozitatea, implicarea și adaptabilitatea sunt cuvintele ce îl definesc pe Mihai, fiind un partener de încredere pe care ne-am putut baza înca de la înființarea companiei.

Creativitatea, soluțiile inovatoare și personalizate, adaptate special nevoilor noastre și care răspund așteptărilor tehnice, economice și sociale confirmă buna colaborare împreună.

P.S.: Îi testăm mereu răbdarea :). Spune că la noi nicio zi nu seamănă cu alta, iar satisfacțiile sunt pe măsura provocărilor.

Valorile Lotus HR

Responsabilitate

Ne adresăm clienţilor noştri cu responsabilitate privind rolul de intermediere pe care îl avem.

Pasiune

Suntem pasionaţi de ceea ce facem şi o demonstrăm prin entuziasmul şi rezultatele noastre.

Iubire

Iubim oamenii, ştim să îi ascultăm și le înţelegem nevoile. Dezvoltăm relaţii constructive cu clienţii noştri şi ne mândrim cu recomandările primite.

Call Now Button0749.496.730