Facebook Lotus HR Instagram Lotus HR Google MyBusiness Lotus HR
telefon lotus hr

Găsirea bonei potrivite pentru copilul dumneavoastră necesită atât experienţă în lucrul cu oamenii, cât şi responsabilitate.
Bazându-ne pe evaluările psihologice pe care le facem candidatelor, înţelegem să vă prezentăm cele mai potrivite bone pentru nevoile şi personalitatea copilului dumneavoastră. O decizie ca aceasta nu se ia niciodată simplu, de aceea veţi avea posibilitatea să cunoaşteţi bonele personal şi să discutaţi toate detaliile colaborării în cadrul unei întâlniri la sediul agenţiei nostre.

parinti-small

Profilurile bonelor pot fi conturate în funcţie de anumite caracteristici, precum:
• Nivelul experienţei;
• Programul de lucru solicitat: part-time, full-time sau intern;
• Nivelul de educaţie (studii şi calificări);
• Permis auto;
• Profilul moral al candidatelor;
• Limbi străine și nivel de cunoaştere;
• Disponibilitatea bonei față de anumite tipuri de activităţi şi gradul de dificultate al acestora, precum supravegherea şi îndrumarea în efectuarea lecţiilor;
• Cursul de prim-ajutor;
• Aşteptările financiare şi disponibilitatea bonei referitoare la călătoriile împreună cu familia.

Procesul de recrutare candidați
Oferim suport specializat pe tot parcursul procesului de selecţie şi recrutare. Echipa noastră de specialişti se ocupă de consilierea, medierea şi consultanța necesare atât pentru angajatori cât şi pentru bone.
Întocmirea profilului candidatului potrivit se realizează în baza unor probe psihologice, precum interviul de cunoaştere şi răspunsurile acestora la testele de evaluare, axate pe mai multe direcţii: experienţă profesională (care cuprinde şi verificarea recomandărilor), structura de personalitate, motivaţia candidatului, starea de sănătate a acestuia, dar şi gradul de conştiinciozitate la locul de muncă.

Înţelegerea nevoilor: analizăm cu mare atenţie cererea trimisă de dumneavoastră, telefonic, prin e-mail sau formular de solicitare, pentru a identifica cât mai clar ceea ce vă doriţi.
Găsirea bonei potrivite. Munca noastră cuprinde o evaluare psihologică riguroasă, bazată pe teste psihologice complexe, interviul de cunoaştere, verificarea recomandărilor şi actelor candidatelor anexate la dosar.
Veţi fi contactaţi în cel mai scurt timp de către specialiştii noştri şi veţi fi invitaţi la vizionarea cu candidatele selectate, conform profilului solicitat.
Interviul de cunoaştere ( vizionarea), se referă la întâlnirea candidatelor selectate cu angajatorul. În cadrul căreia veţi avea ocazia să vă cunoaşteţi în vederea luării unei deciziei finale.
Aici veţi avea posibilitatea de a studia dosarele candidatelor şi de a intervieva individual candidații.
Semnarea contractului cu agenţia
Follow-up, echipa noastră de psihologi va ţine legătura cu dumneavoastră şi bona, în următoarele luni, în vederea obţinerii unui feed-back cu privire la colaborare.

Cu ajutorul nostru veţi putea selecta cea mai potrivită bonă!

Contactați-ne cu încredere, pe e-mail sau telefonic, pentru a găsi bona cu care copilul dumneavoastră să dezvolte o relaţie specială!

0749.496.730