Facebook Lotus HR Instagram Lotus HR Google MyBusiness Lotus HR
telefon lotus hr

Floarea de lotus în rezonanţă cu valorile Lotus HR

Am ales ca lotusul să ne reprezinte întregul concept, pentru câteva lecţii pe care această floare ni le oferă, pentru maniera în care noi am rezonat cu aceste lecţii şi încercăm să le promovăm. Lotusul semnifică, dintre toate tipurile de flori, puritatea supremă şi evoluţia, deoarece se ridică graţios din pământul ud, mai frumoasă decât orice. Putem asocia această calitate a sa cu capacitatea oamenilor de autorealizare şi dezvoltare personală şi adaptarea la schimbare a acestora.

Aşa cum lotusul este creat cu delicateţe şi eleganță, reprezentând una dintre cele mai frumoase flori de pe Pământ, tot aşa experienţa colaborării cu noi va fi una plină de empatie, grijă şi atenţie. Floarea de lotus ne mai oferă o lecţie importantă, şi anume, ne învaţă cum să fim delicaţi, cum să ne păstrăm ritmul propriu în tot ceea ce întreprindem, iar în acelaşi timp să acţionăm cu fermitate, hotărâre şi să ne identificăm resursele interioare pe care să le utilizăm ca şi ancore.
Un alt concept cu care ne mai identificăm din învăţăturile lotusului, este acela al atingerii potenţialului, al creşterii din propriile experienţe, exact aşa cum floarea de lotus răsare dintr-o sămânţă, din adâncul apelor având rădăcinile ancorate în Pământ.
Lotusul străbate apele tulburi şi iese la suprafaţă, unde îşi desface frunzele şi îşi deschide o floare deosebită şi parfumată. Lotusul ne arată cum să ne trăim viaţă cu demnitate şi în echilibru, păstrându-ne calmul în situaţiile dificile.
O valoare esenţială pentru colaborarea cu clienţii noştri, cu care rezonăm din simbolismul florii de lotus este cea a confidenţialităţii, discreţiei şi a creşterii împreună.

0749.496.730