Facebook Lotus HR Instagram Lotus HR Google MyBusiness Lotus HR
telefon lotus hr

Interviul de cunoaştere dintre bonă şi familie

Credem că cel mai important aspect pentru orice interviu de succes este să fii autentic.


În urma admiterii dumneavoastră pentru postul de bonă ca urmare a procesului de recrutare, specialiştii noştri vă vor prezenta toate datele despre solicitarea familiei. Vă vor fi oferite informații utile cu privire la subiectele abordate în cadrul interviului de cunoaștere.


Sfaturi cheie:

  • Sosiți cu 10 minute mai devreme;
  • Alegeți o ținută elegantă dar și comodă pentru a putea interacționa cu copilul;
  • Fiți conștientă de limbajul corpului, realizați contact vizual și răspundeți la întrebările adresate de părinți;
  • Arătați cât de interesată sunteți de noul post;
  • Solicitați informații despre copil: cum se numește, care este programul lui (cum decurge o zi cu copilul), ce activități îi plac, care este starea lui de sanatate, date despre alimentația lui și programul de somn;
  • Analizați starea dumneavoastră în prezența familiei și urmați-vă intuiția. Încercați să vă răspundeți sincer dacă considerați că este posibil să aveți o relație de colaborare de lungă durată cu familia prezentată;
  • Fiți pozitivă, naturală, onestă, un bun ascultător și cel mai important sfat… zâmbiți;

În cazul în care copiii sunt prezenţi, interacționați cu copilul, faceţi cunoştinţă. Mergeţi împreună la locul nostru de joacă special creat pentru ca sala de interviu să fie una caldă, primitoare cu multe jucării şi activităţi interactive.


Povestiţi familiei despre dumneavoastră, evidențiați-vă calităţile şi prezentaţi cum v-au ajutat acestea în experienţa cu copiii. Oferiţi informaţii despre experienţa de bonă şi cea profesională, descrieţi atribuţiile pe care le-aţi îndeplinit şi oferiţi multe exemple (rutine petrecute cu copii). Precizaţi şi limitele pe care le aveţi sau ceea ce nu doriţi să îndepliniţi la noul loc de muncă.
Este important ca părinţii să cunoască aceste lucruri pentru a contura o imagine cât mai clară în ceea ce priveşte aşteptările dumneavoastră de la noul loc de muncă.


Impresiile create în primele și ultimele 5 minute ale unui interviu ni le amintim cel mai bine și sunt decizionale privind selecția candidatului.

0749.496.730