telefon lotus hr

Interviul de cunoaştere dintre bonă şi familie

Noi credem că cel mai important aspect pentru orice interviu de succes este să fii tu însuţi.
Specialiştii noştri vă vor prezenta toate datele solicitării şi vă vor oferi informații utile cu privire la subiectele abordate în cadrul interviului de cunoaștere.
Sfaturi cheie:
•Sosiţi cu 10 minute mai devreme.
•Alegeţi o ţinută elegantă dar şi comodă pentru a putea interacţiona cu copilul.
•Conştientizaţi-vă limbajul corpului, faceţi contact visual şi răspundeți la toate întrebările adresate de părinţi.
•Arătaţi cât de mult vă doriţi postul.
•Solicitați informaţii despre copil: cum se numeşte, care este programul lui (cum decurge o zi cu copilul), ce activități îi plac, cum este starea lui de sănătatea, ce mănâncă, cum adoarme, etc.
•Gândiţi-vă cum vă simţiţi în prezenţa familiei, urmați-vă intuiția şi încercaţi să vă răspundeţi sincer dacă consideraţi că aţi putea lucra o perioadă lungă de timp la familia prezentată.
•Fiţi pozitivă, naturală, onestă, un bun ascultător şi cel mai important sfat … zâmbiţi

În cazul în care copiii sunt prezenţi, interacționați cu copilul, faceţi cunoştinţă, apoi mergeţi împreună la locul nostru de joacă special creat pentru ca sala de interviu să fie una caldă, primitoare cu multe jucării şi activităţi interactive.
Povestiţi familiei despre dumneavoastră, evidențiați-vă calităţile şi prezentaţi cum v-au ajutat acestea în experienţa cu copiii. Oferiţi informaţii despre experienţa de bonă şi cea profesională, descrieţi atribuţiile pe care le-aţi îndeplinit şi oferiţi multe exemple (rutine petrecute cu copii). Precizaţi şi limitele pe care le aveţi sau ceea ce nu doriţi să îndepliniţi la noul loc de muncă.
Este important ca părinţii să cunoască aceste lucruri pentru a contura o imagine cât mai clară în ceea ce priveşte aşteptările dumneavoastră de la noul loc de muncă.
Impresiile create în primele și ultimele 5 minute ale unui interviu ni le amintim cel mai bine și sunt decizionale privind selecția candidatului.

0749.496.730